na vrh

Politika privatnosti

Lični podaci su informacije koje vas identifikuju, kao što je ime, e-mail ili poštanska adresa. Poslovni skok ne sakuplja vaše lične podatke osim kada posebno navedete te podatke (npr. kada se prijavljujete za elektronske biltene ili tražite informacije) i pristanete na njihovu upotrebu.

Mi čuvamo, koristimo i prenosimo Vaše lične podatke samo u skladu sa Vašom saglasnosti i u meri, s obzirom na sadržaj i vreme, potrebno u svakom posebnom slučaju, da bismo Vas informisali o našim aktivnostima.

Ako pristanete na upotrebu vaših ličnih podataka, oni će takođe biti sačuvani i stalno korišćeni u te svrhe, npr. za slanje biltena, kao poziv za učestvovanje na našim događajima, sve putem elektronske pošte ili obične pošte ili putem nekog drugog kanala komunikacije na koji ste pristali. Vaši podaci mogu biti upotrebljeni za stvaranje i održavanje profila korisnika da biste dobijali obaveštenja o aktivnostima naše kuće koje vas mogu zanimati. Takođe podatke koje ste nam pružili možemo koristiti za analizu i poboljšanje efikasnosti usluga na našem sajtu

Povlačenje pristanka

Možete da povučete svoj pristanak na upotrebu ličnih podataka u celini ili delimično u svakom trenutku, što će odmah stupiti na snagu. Obrisaćemo vaše podatke po prijemu povlačenja pristanka.

Putem e-maila:

office@poslovniskok.rs

Kolačići (Cookies)

Na našoj web stranici koristimo kolačiće (Cookies). To su male jedinice podataka koje vaš pretraživač skladišti na hard drajvu vašeg kompjutera, a koje su potrebne za upotrebu našeg sajta. Upotrebljavamo kolačiće da bismo bolje razumeli kako se naš sajt koristi i da bismo omogućili lakši pregled sajta. Kolačići nam pomažu da odredimo, na primer, da li je stranica na našem sajtu već posećena. Kolačići takođe mogu da nam ukažu da li ste već posećivali naš sajt ili ste prvi put pristupili. Kolačići koje mi koristimo ne skladište nikakve lične podatke ili informacije koje se mogu identifikovati kao lične. Ako ne želite da primate kolačiće, molimo vas da podesite svoj pretraživač interneta tako da briše sve kolačiće sa hard drajva vašeg kompjutera, blokira sve kolačiće ili vas upozori pre nego što se kolačić uskladišti.

Google Analytics

Ovaj website koristi Google Analytics, internet analitički servis kompanije Google Inc. ("Google"). Google Analytics koristi kolačiće, odnosno tekst fajlove koji se nalaze na računaru i pomažu u analizi upotrebe sajta od strane korisnika.

Google koristi ove informacije za analizu sajta i njegove upotrebe, sastavljanje izveštaja operaterima o aktivnostima na sajtu i za obezbeđivanje svih drugih usluga koje su u vezi sa aktivnostima na sajtu i korišćenjem interneta. Google ne povezuje IP adresu koju vaš internet pretraživač prenosi Google Analytics servisu sa bilo kojim podacima koje Google skladišti. Možete odbiti upotrebu kolačića tako što ćete odabrati odgovarajuća podešavanja na svom pretraživaču.

Google Analytics takođe koristimo za analizu podataka iz AdWordsa ili bilo kojih kolačića iz "DoubleClicka" u statističke svrhe. Ako to ne želite, možete deaktivirati ovu opciju uz pomoć aplikacije Ad Preferences Manager.

Sadržaj Politike privatnosti ažuriran je  20.09. 2019. god.

Pomoć korisnicima

Za sva dodatna pitanja i korisničku podršku, kontaktirajte nas na office@poslovniskok.rs


USLUGE
Prijavite se za vesti