na vrhMisija, vizija i cilj "Poslovnog skoka"

“Poslovni skok” obuhvata radionice kreirane s ciljem da se podstakne poboljšanje poslovne klime u našoj zemlji i privrednicima obezbedi platforma za razmenu informacija i primenu novih znanja, neophodnih za unapređenje svakodnevnog poslovanja.

Naša misija je iniciranje pozitivnih poslovnih promena i razvoja organizacionih procesa u privredi koristeći najnovija znanja i uspešna poslovna iskustva. Naša vizija je da celokupnu privrednu zajednicu, od preduzetnika do velikih poslovnih sistema na lokalnom, regionalnom i nacionalnom nivou informišemo o aktuelnim pitanjima i adekvatnim rešenjima.

Cilj "Poslovnog skoka" je da obezbedi optimalna rešenja za poslovne procese čime se pruža osnova za rast, razvoj i izvesnost budućeg poslovanja, kroz isplative investicije i primenjive inovacije koje će unaprediti konkurentnost, ojačati domaću tržišnu poziciju i potencijale za poslovanje u međunarodnom okruženju. Rešenja su kreirana za učesnike u sektorima industrije, usluga i poljoprivrede i omogućuju stvaranje dodate vrednosti i razvoj celokupne privrede.

S obzirom na to da su podjednako bitne informacije o poslovanju u zemlji i iskustva stranih tržišta, “Poslovni skok” pruža platformu učesnicima za razmenu znanja i kontakata kroz interaktivnu diskusiju sa stručnim predavačima i obezbeđuje jasne odgovore i ideje za rešavanje izazova svakodnevnog poslovanja - finansiranje, porezi, regulativa, logistika, upravljanje ljudskim resursima, analitika i ostale oblasti.

Konferencije Poslovni skok

USLUGE
Prijavite se za vesti