MENI POČETNA O NAMA NAJAVA KONFERENCIJE ODRŽANE KONFERENCIJE PARTNERI SEMINARI STRUČNJACI ZA VAS KONTAKT PREUZMITE

Poslovni skok

POSLOVNI SKOK SUBOTICA - 25. SEPTEMBAR 2019.

POSLOVNI SKOK SUBOTICA - 25. SEPTEMBAR 2019.

„Poslovni skok“ je namenjen: vlasnicima i direktorima kompanija, rukovodiocima sektora prodaje, finansija, proizvodnje, razvoja, zaposlenima koji žele da unaprede lične i kompanijske rezultate poslovanja.
Teme o kojima će biti reči: Kako se zaštititi od rizika u poslovanju; Kako se pripremiti za izmenu novih poreskih propisa; Pod kojim uslovima su dostupna sredstva iz fondova (IPARD, EBRD i drugih fondova); Kako preživeti rast kompanije; Šta dobar softver može da uradi za vaš biznis. Konferencija se održava u prostorijama PKS - RPK Subotica, sa početkom u 10h. Učešće je bez kotizacije, obavezna je PRIJAVA.

O KONFERENCIJI

Konferencija “Poslovni skok” obuhvata informativne radionice kreirane s ciljem da se podstakne poboljšanje poslovne klime u našoj zemlji i privrednicima obezbedi platforma za razmenu informacija i primenu novih znanja, neophodnih za unapređenje svakodnevnog poslovanja.

Naša misija je iniciranje pozitivnih poslovnih promena i razvoja organizacionih procesa u privredi koristeći najnovija znanja i uspešna poslovna iskustva. Naša vizija je da celokupnu privrednu zajednicu, od preduzetnika do velikih poslovnih sistema na lokalnom, regionalnom i nacionalnom nivou informišemo o aktuelnim pitanjima i adekvatnim rešenjima.

Cilj konferencije je da obezbedi optimalna rešenja za poslovne procese čime se pruža osnova za rast, razvoj i izvesnost budućeg poslovanja, kroz isplative investicije i primenjive inovacije koje će unaprediti konkurentnost, ojačati domaću tržišnu poziciju i potencijale za poslovanje u međunarodnom okruženju. Rešenja su kreirana za učesnike u sektorima industrije, usluga i poljoprivrede i omogućuju stvaranje dodate vrednosti i razvoj celokupne privrede.

S obzirom na to da su podjednako bitne informacije o poslovanju u zemlji i iskustva stranih tržišta, “Poslovni skok” pruža platformu učesnicima za razmenu znanja i kontakata kroz interaktivnu diskusiju sa stručnim predavačima i obezbeđuje jasne odgovore i ideje za rešavanje izazova svakodnevnog poslovanja - finansiranje, porezi, regulativa, logistika, upravljanje ljudskim resursima, analitika i ostale oblasti.

PARTNERI

Seminari

DRUŠTVENE MREŽE

Usluge Privredne komore Srbije

E-usluge PKS

Kalendar seminara

PUBLIKACIJA

SVE PUBLIKACIJE

Poslovni skok br. 2 - Valjevo

E-izdanje-Poslovni-skok-br-2-Valjevo.pdf

STRUČNJACI ZA VAS

PITAJTE NAS

Imate neko pitanje za nas?
Stojimo Vam na raspolaganju.
POSTAVITE PITANJE

PRIJAVITE SE ZA VESTI

EMAIL: